Valikko Sulje

Toiveikasta alkanutta vuotta kaikille!

Etsiikö lapsesi uutta musiikkiharrastusta? Löytyykö kotoasi innokas hyräilijä tai esiintyjä? Tai onko kuorolaulua jo jonkin aikaa harrastaneella lapsellasi haussa kokoonpano, jossa pääsisi laulamaan tavoitteellisemmin ja jopa kilpailemaan?

KaMu-kuorot etsii juuri nyt laulajia riveihinsä kevätkaudelle 2023. Keväällä 2023 KaMu-kuorot harjoittelee kolmessa eri kuorossa vaihtelevin kokoonpanoin. Mukaan ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Kuorossa pääsevät harrastamaan kaikentasoiset ja miltei kaikenikäiset. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Iida Aarnio.

Tällä hetkellä laulajia etsitään harjoituskuoro-, tavoitteellisesti harjoittelevaan nuorisodiskanttikuoro- sekä aikuiskuorokokoonpanoihin.

Kiinnostuitko? Mukaan pääsee ilmoittautumaan TÄSTÄ  tai olemalla yhteydessä kuoron taiteelliseen johtajaan Iida Aarnioon (iida.aarnio@kamukuorot.fi).

Tervetuloa laulamaan <3